top of page
pl@nt bv

Ons winkelbeleid

In de moderne wereld van online winkels vinden we dat transparantie tegenover de klant ontzettend belangrijk is. Daarom hebben we hieronder in duidelijke taal ons winkelbeleid uiteengezet. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Ons verzendbeleid

Hoe het werkt

Alle materialen kunnen bij ons worden afgehaald maar ook worden verzonden tot bij u thuis. Het transporttarief wordt altijd op uw maat bereken afhankelijk van het volume en de afstand. Wij geven op voorhand de transportkost mee zodat u hiervan op de hoogte bent.

Retourneren

De kleine lettertjes

Bij teveel besteld kan er geretourneerd worden. Dit op voorwaarde dat de materialen nog in één stuk zijn en niet beschadigd. Indien u transport nodig heeft om te retourneren wordt dit apart aangerekend. Voor europaletten wordt er een waarborg van 20euro voorzien op de factuur, bij retourneren krijgt u deze terug.

Garantie disclaimer

Over ons beleid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele lekkages of draagkracht problemen van uw dak. Hiervan dient u op voorhand van op de hoogte te zijn. Diefstal na levering valt ook niet onder onze verantwoordelijkheid.

Algemene voorwaarden

bottom of page